Könyvklubok

Hungarikum Könyvklub

A saját magam által létrehozott könyvklub. Úgy gondolom ráfér a magyar könyvekre a népszerűsítés, ez pedig egy jó ürügy arra, hogy újabb és újabb szerzőkkel ismerkedjünk meg. Havonta sorsolok egy-egy műfajt, ezáltal változatosabb is lesz a dolog. Ha van kedvetek (bloggerek, nem bloggerek) tudtok csatlakozni a Facebookon és a Molyon egyaránt. 

Májusi műfaj: fantasy

Malcolm J. Hunt: Kígyószív

covers_422924_1.jpg

 

Mini-Könyvklub 

Vegazus találmánya. Négy havonta lehet jelentkezni, a műfajokra és a könyvere szavazni. Bővebb Információk a Mini-könyvklubról itt találhatók. Korábbi bejegyzések a Mini-könyvklub címke alatt.

Most zajlik a 10. "forduló", vegyes műfajban. A májusi  könyv pedig: 

On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal? 

covers_371436.jpg

 

NK-Könyvklub

Molyon létrejött kezdeményezés, amelyet @Nóra_Tomcsik és @itschristine indított útjára. A könyvklub célja a klasszikus művek népszerűsítése, havonta egy-két kötet elolvasásával. A Molyon külön zóna is készült erre a célra: NK-Bookclub. Korábbi bejegyzések majd az NK-könyvklub címke alatt találhatók. 

Májusi könyv pedig: 

Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

covers_191841.jpg

 

IMHO, avagy az Inside My Head Olvasókör

Ezt a klubot az azonos nevű vlog csatorna vezetője, Andi alias @Ngie hozott létre. Minden hónapban /vagy két hónapban/ kiválasztásra kerül egy könyv, amit az adott hónapban kell elolvasni. Ehhez kapcsolódóan mindig van meghirdetve egy Kihívás, amelyben az olvasás mellett különböző feladatokat kell teljesíteni. Ehhez kapcsolódóan külön zóna is van a molyon: IMHO. Korábbi bejegyzések az IMHO címke alatt. 

 Aktuális feladatok:

Felkapott könyves kihívás - 1. kör (április - május - június)

Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara (1.)

covers_418224_1.jpg

 

Egyiptom kihívás (április-május-június)

Wilbur Smith: A folyó istene (1)

covers_36813.jpg

 

 

Egymás szemében könyvklub

Röviden és tömören ez egy bloggerekből álló kis csoport, ahol egymásnak ajánlunk könyveket a komfortzónáink feszegetésével. A részleteket megtudhatjátok az egyik résztvevő, Dorka bejegyzéséből.  De megtaláltok bennünket a facebookon is, az Egymás szemében oldalon. 

Az májusra kapott könyvem:

 

Boris Vian: Tajtékos napok

covers_1677.jpg