Könyvklubok

 

Mini-Könyvklub 

Vegazus találmánya. Négy havonta lehet jelentkezni, a műfajokra és a könyvere szavazni. Bővebb Információk a Mini-könyvklubról itt találhatók. Korábbi bejegyzések a Mini-könyvklub címke alatt.

Most zajlik a 11. "forduló", vegyes műfajban. A szeptemberi könyv pedig: 

Papp Dóra: Bolyongó

covers_490915.jpg

 

NK-Könyvklub

Molyon létrejött kezdeményezés, amelyet @Nóra_Tomcsik és @itschristine indított útjára. A könyvklub célja a klasszikus művek népszerűsítése, havonta egy-két kötet elolvasásával. A Molyon külön zóna is készült erre a célra: NK-Bookclub. Korábbi bejegyzések majd az NK-könyvklub címke alatt találhatók. 

Szeptemberi könyv pedig: 

Jane Austen: Értelem és érzelem

covers_417579.jpg

 

 

IMHO, avagy az Inside My Head Olvasókör

Ezt a klubot az azonos nevű vlog csatorna vezetője, Andi alias @Ngie hozott létre. Minden hónapban /vagy két hónapban/ kiválasztásra kerül egy könyv, amit az adott hónapban kell elolvasni. Ehhez kapcsolódóan mindig van meghirdetve egy Kihívás, amelyben az olvasás mellett különböző feladatokat kell teljesíteni. Ehhez kapcsolódóan külön zóna is van a molyon: IMHO. Korábbi bejegyzések az IMHO címke alatt. 

 Aktuális feladatok:

Felkapott könyves kihívás - 2. kör (július-augusztus-szeptember)

Sarah Pinborough: 13 perc

covers_447186.jpg

Naomi Alderman: A hatalom

covers_474771.jpg

  

Egymás szemében könyvklub

Röviden és tömören ez egy bloggerekből álló kis csoport, ahol egymásnak ajánlunk könyveket a komfortzónáink feszegetésével. A részleteket megtudhatjátok az egyik résztvevő, Dorka bejegyzéséből. De megtaláltok bennünket a facebookon is, az Egymás szemében oldalon. 

A szeptemberre kapott könyvem:

 

Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök

covers_412730.jpg