Bubble Book - "Dark Bubble" doboz bontás!

Nem olyan rég, talán a tavalyi év folyamán jelentek meg a magyar könyves dobozok. Azóta piszkálja a fantáziámat, hogy ki kellene próbálnom egyet. Az eddigiek során a legtöbb ilyen cég nem az én érdeklődési körömet célozta meg a könyvek terén, úgy pedig nem láttam értelmét rendelni. Viszont felfedeztem a Bubble Book-nál, hogy "Dark Bubble" néven is indítanak egy csomagot, ami a horror, thriller, krimi műfajt próbálja lefedni. Nem is haboztam sokat, a júniusira le is csaptam. Sajnos arra kellett időzítenem, amikor itthon vagyok éppen, mert külföldre nem érné meg a postaköltséggel együtt... A fizetéssel és szállítással semmi probléma nem volt. Esetleg annyi, hogy egy héttel később postázták a beígérthez képest. Még éppen szerencsém volt, hogy a szabadság utolsó napján kézhez kaptam! :) 

img_20180615_1236554.jpg

INNENTŐL SPOILERES!!!!!!

Nos, akkor lássuk is magát a dobozt! Nem aprózták el a biztonságot. A doboz még benne volt egy óriási buborékfóliás borítékban is, ami beázástól, ütődéstől tuti megvédte. Sokáig nem nézegettem, neki is estem a bontásnak. Szerencsére nem kellett vele órákig kínlódni, mert a borítékból kivéve nagyon egyszerűen nyitható, nem kell hozzá egy egész késkészlet. Ami legelőször szemet szúrt, az a kártya, amin a doboz "szologenje" olvasható. Aki nem akarja lelőni magának a poént, az ne fordítsa meg, ugyanis fel van sorolva a doboz tartalma részletesen.  Gyorsan félre is tettem! Egyébként nagyon igényesen meg van csinálva! A kék selyempapír alatt színben nagyon összepasszoló "papírszalagok" alatt bújtak meg a meglepetések. Szerintem jó ötlet volt ilyet alkalmazni. Lehet benne turkálni, de szépen egyben kivehető az egész, és nem folyik szét a fél lakásban. 

img_20180615_1237336-horz.jpg

Nos, amit én legelőször megtaláltam a kék papírrengetegben az egy kis üvegcse volt. Hirtelen lekvárnak néztem, de aztán rájöttem, hogy kávé. "Éber álom" néven, Freddy Krueger ajánlásával. Mivel imádom a koffein mindenféle formáját, ez nekem telitalálat. Mennyiségre szerintem 1-2 főzet jön ki belőle. Szerintem passzolni fog a 6 személyes kotyogós kávéfőzőmhöz! Valamint az üveg és a címke is nagyon dizájnos! 

kave.jpg

Közben, hogy megbolygattam a csomagot, már éreztem, hogy valaminek nagyon erős illata van. Másodszorra rá is találtam a levendulás, kézműves szappanra. Személy szerint én annyira nem vagyok oda magáért a levenduláért, viszont a stresszes életet élőknek ajánlják, így biztosan kipróbálom. Egyébként pedig illik az álom témakörbe. 

kulcstarto.jpg

Harmadszorra bányásztam elő a kulcstartót. Ismételten nagyon témába illő dolgot sikerült a Bubble Book-nak belecsempészni a dobozba. Nekem annyi problémám van vele, hogy szerintem nem igazán lehet a táska mélyére suvasztani a kulcscsomóval együtt, mert ha az ember lánya úgy húzza ki valamelyik tollacskánál fogva alulról, akkor tuti fele ott marad. Inkább díszítek vele cipzárt, vagy ritkábban használt kulcsot. :) 

img_20180615_1350090.jpg

Szerencsére a doboz összeállítói az álom édes részéről sem feledkeztek meg. Még nem kóstoltam, de így külsőre nagyon jól néz ki. Szintén passzol a színvilág, és édesszájúaknak, - mint én is - tökéletes adalék az olvasáshoz. 

img_20180615_1250119.jpg

Na, és mint látjátok elérkeztünk a lényeghez! A könyv Amy Plum: Álomcsapda című regénye, egy sorozat nyitódarabja. Találkoztam már a kötettel a friss megjelenések között, de én egy másikra tippeltem volna a doboz kapcsán. Ami persze nem baj! Horrornak van titulálva, de engem kissé elriaszt a yong adult címke. Viszont a fülszöveg alapján ígéretesnek tűnik. Remélem be is váltja a hozzá fűzött reményeket! A könyvhöz járt még egy könyvjelző is, amit az alsó képen meg tudtok nézni! A könyv belsejében pedig megtaláljuk a szereplők kórlapjait, a diagnosztizált betegségeikkel és jellemzőikkel. Ami kellemes meglepetésként ért, hogy a könyvet sem csak úgy belehajították a dobozba, hanem bele volt bújtatva egy tollmintás kis tokocskába. Elég sok könyv méretéhez passzol. úgyhogy bátran lehet szerintem használni más kötetekhez is, valamint ami nagy előnye sok könyvkabáthoz képest, hogy - szerintem - simán mosható is! 

img_20180615_1247357.jpg

Annyira örültem, hogy végre póló is kerül egy ilyen dobozba. Viszont a méretezést kissé mellélőtték. az 55 kilómmal és a 167 centimmel gondoltam az M-es passzolni fog, hát sajnos szoknyának is elmegy... Viszont a mintáért odáig vagyok, úgyhogy ha máshol nem, otthonra, vagy egy lazább szabadidős programra tuti hordani fogom! 

img_20180615_1254019.jpg

Összességében azt kell írjam elégedett vagyok a könyvvel és az ajándékokkal is. Szerintem nagy figyelmet fordítanak rá, hogy összepasszoljanak az ajándékok a doboz tartalmával, és a benne található regénnyel, akár a színhatást nézem, akár magát a tárgyak "mondanivalóját". A másik, ami nagyon tetszett, hogy csupa használható dolgot tettek bele. Ami negatívumot észleltem, azt már egy egyes tárgyak kapcsán fentebb leírtam, így nem ismétlem még egyszer. 

Ha van kedvetek írjátok meg, nektek hogy tetszik-e, vagy terveztek-e rendelni. Tőlem számíthattok még hasonló bontogatásokra, ha épp valamelyik csomag felkelni az érdeklődésemet és pont itthon járok, mire kézhez kapom! 

 

Vhrai