Augusztusi tervek


tree-736885_960_720.jpg

Az elcseszett júniust egy sokkal jobb július követte. Lassan utolérem magam talán a posztolással is, de még azért akadnak elmaradásaim. Viszont minden tervezett könyvet sikerült a hónapban elolvasnom, sőt, még egyet rá is húztam. Így lett összesen tíz könyv a júliusi adagom

Augusztusra több olvasást tervezek. Kihasználom, ha már a szabadságom eltolódott. Jelentkeztem több kihívásra is a Molyon, újra megjött hozzájuk a kedvem. Remélem több sikerem lesz velük, mit az elmúlt időszakban. A hónapban a megszokottakon kívül részt veszek egy blogos projektben, ahol Magyar Hónapot tartunk. Na, de száz szónak is egy a vége, íme, az augusztusi terveim: 

  • Sarah Pinborough: 13 perc: erre a könyvre már régóta kíváncsi vagyok. Az írónő a Ne higgy a szemének! című regényével nagyon is megnyert magának. Szokás szerint nem rögtön álltam neki, de most kapóra jött az IMHO (Inside My Head Olvasókör) felkapott könyves kihívása. 
  • Molnár Csaba: A széttört idő legendája: szintén egy olyan könyv, ami régóta pihent a polcomon. A Magyaros Augusztus nevű blogprojekt miatt veszem a kezembe. 
  • Juhász Gergely: Ütközés: júniusban találtam az egyik akció keretében a regényt. Noha megfogadtam, nem veszek össze-vissza könyveket, mert nincs hely. Hát, ennyire sikerült a dolog. Szintén a Magyaros Augusztus egyik szereplője lesz a könyv. 
  • Péterfi-Novák Éva: Egyasszony: ez lesz az a könyv, amin valószínűleg én nagyon fel fogom húzni magam. De kíváncsiságból megvettem egyik ismerősömtől. Ebben a hónapban szintén a Magyaros Augusztus keretében írok róla bejegyzést.
  • Kazuo Ishiguro: Napok romjai: régóta terveztem már az írótól olvasni, a Mini-Könyvklub megoldott a gondomat. 
  • Anthony Burgess: Gépnarancs: az NK-Bookclub havi olvasmánya, nem terveztem, hogy valaha is olvasni fogom. De egy próbát megér. 
  • Sara Shepard: Hazug csajok társasága: a sorozat nagy részét már végignéztem, valahol a hatodik-hetedik évad környékén hagytam abba. Kíváncsi vagyok az alaptörténetre is. Az Egymás Szemébe Könyvklub miatt kerül a kezembe. 
  • Alma Katsu: Halhatatlan (1.): egy akció keretében megszereztem a sorozat maradék két részét is, úgyhogy ideje lesz elkezdeni. 
  • Amy Plum: Álomcsapda (1.): a Bubble Book júniusi dobozában volt a könyv, azóta kerülgetem. Remélem most bele is fér a hónapba.
  • Ania Ahlborn: Vértestvérek: olyan régen olvastam horrort, hogy kezdenek elvonási tüneteim lenni. Talán beváltja a hozzá fűzött reményeket. 

Tíz könyv, azt hiszem több, mint elég egy hónapra. Ha van kedvetek, osszátok meg velem, ti mit fogtok olvasni az elkövetkezendő hetekben!

Vhrai

 A kép forrása: www.pixabay.com