Szeptemberi tervek

book-2875123_960_720.jpg

Csodák csodájára az augusztusi hónapom is egészen jól sikerült. A posztokkal még van egy kis elmaradásom. Viszont elolvastam majdnem minden könyvet, amit szerettem volna. Így lett a múlt havi adagom kilenc könyv

Szeptemberben azt hittem, nem nagyon lesz időm olvasni. Szerettem volna nyaralni, és hazautazni Magyarországra. Sajnos nem jött össze... De minden rosszban van, valami jó, talán kicsit utolérem magam! A hónap első két hetében szabadságon vagyok, így bőven lesz alkalmam, hogy könyvet vegyek a kezembe, vagy inkább le se tegyem! Volt már egy konkrét listám, de közben érkezett két könyv is, ami kibővítette kissé a sort. Íme:

  • Alma Katsu: Halhatatlan: maradék a múlt havi adagból, de a nagy részét szeptemberben olvastam el. Régóta piszkálta a kíváncsiságomat. Már kint is van a kritika, mennyire nyerte el a tetszésemet.
  • Kereszty Tamás: Az Alvó Hölgy Barlangja: az író keresett fel, lenne-e kedvem elolvasni a könyvet. A híradóból halványan emlékeztem az esetre, így rögtön felkeltette a kíváncsiságomat. 
  • Susan Ee: Angelfall-trilógia: ez rögtön három kötet fog jelenteni. Már többen is a figyelmembe ajánlották. Kölcsön kaptam, úgyhogy ideje végre belekezdni. 
  • Izolde Johannsen: Megölni a királyt: előolvasás. Vártam már, hogy a kezembe kaparinthassam! 
  • Papp Dóra: Bolyongó: több helyen is olvastam már a könyvről. Örültem, mikor megszavazták a Mini-Könyvklub szeptemberi olvasmányának. 
  • Jane Austen: Értelem és érzelem: az NK-Bookclub havi olvasmánya. Még ismeretlen számomra a regény, de sokat hallottam róla. 
  • Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök: az Egymás Szemében Projekt keretében olyan könyvek kerülnek terítékre, amelyek valamilyen módon kapcsolatban állnak az iskolával, iskolakezdéssel. Nem ismerem az írónő könyveit, de eddig csak jókat olvastam róla. 
  • Berkesi András: Játék a tisztességgel: régen olvastam az írótól, nagyon kedvelem az írásait. A hónapban van a halálának évfordulója, talán a magam módján tisztelgek így az emléke előtt. 

 

Vhrai

 

A kép forrása: www.pixabay.com