Rólam

21231642_1727210107582680_8499667019697660291_n.jpgGondoltam itt az ideje, hogy egy részletesebb bemutatkozást is írjak magamról. Úgyhogy vágjunk is bele!

Vhrai, alias Szandra vagyok. Jelenleg egy németországi kisvárosban élek, és dolgozom. Emellett próbálom kitalálni, valójában mit is szeretnék csinálni. De a száraz életrajzi tényekből ennyi elég is! 

Kávé-, kutya- és könyvmániás vagyok. Gondolom, ez utóbbival nem okoztam nagy meglepetést. Amióta megtanultam olvasni, azóta mindig könyvekkel veszem körül magam. Mindenféle műfajban szívesen olvasok, de ha választani kell, akkor a horror, thriller, és fantasy zsáner áll hozzám a legközelebb. Írók közül egyértelműen Stephen King a favorit, minden műfajban otthon van, és jobbnál jobb regényeket alkot. 

Internetes platformokon akkor kezdtem el könyvekkel foglalkozni, amikor öt évvel ezelőtt Németországba költöztem. Először a Moly-ra regisztráltam. Itt rengeteg emberrel megismerkedtem. 2016-ban láttuk elérkezettnek az időt a Libellum "megnyitásához", akkor még ketten, de 2017 januárja óta egyedül szerkesztem a blogot. Voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyeim, többször abba akartam hagyni. De rájöttem, több éves munkát nincs kedvem kidobni az ablakon, így ezután is találkozhattok az írásaimmal! :)

Időközben több blogger-csoportosuláshoz, és könyvklubhoz csatlakoztam, így több helyen is megtalálhattatok/megtalálhattok:

/A lezárult időszakokra tekintettel megjegyezném, hogy mindenhonnan a saját döntésem alapján távoztam! /

2017.-2018. - Könyvfalók

2018. - 2019. Lendület magazin, szerkesztő

 

Sőt, készült velem interjú is: 

InterYou - Vhrai

 

Itt is megtaláltok: 

Facebook

Instagram

 

E-mail cím: shraii@vipmail.hu