Bubble Book - "Dark Bubble" doboz bontás

Nem olyan rég gyűrűzött be kis országunkba a "könyves doboz őrület". Az első között jelent meg a Bubble Book néven fémjelzett meglepetéscsomag, amelynek Dark verzióját tavaly júniusban rendeltem meg először, itt olvashatjátok a véleményemet. Nagyobbrészt elnyerte a tetszésemet, így úgy gondoltam, idén megpróbálkozom a szeptemberi verzióval, ugyanis azóta is csupa jót hallottam és olvastam a csapatról.

Így elöljáróban annyit, hogy sajnos ez a csomag messze elmarad a korábban tapasztalt színvonaltól! De remélem, hogy az októberi Light Bubble, a Könyvesbolti kincsvadászat kárpótolni fog, mivel már megrendeltem, úgy döntöttem adok egy esélyt még a dolognak... De addig is lássuk a mostani Dark csomagot! 

img_20190924_1417390.jpg

INNENTŐL SPOILERES A BEJEGYZÉS!

Előrebocsátom, hogy a bejegyzés a saját egyéni véleményemet tartalmazza, amivel nem kötelező egyetérteni. Sajnos több negatívum jut eszembe, mint pozitív gondolatok. De igyekszem azért mindenre kitérni! Ami már a legelején nem tetszett, hogy körülbelül 8-10 napot késett a csomag a beígérthez képest. Nem vagyok türelmetlen, de az ilyesmit valahogy nem tudom tolerálni. Ami ezzel kapcsolatban pozitív, hogy kétszer is kaptunk róla tájékoztatást, hogy miért késnek, és mikor várható a pakk. Ezek után gondolhatjátok, izgatottan vártam, mi fog érkezni, főleg, hogy beharangozták, nagyobb dobozra lesz szükség! A fenti képen láthatjátok közvetlenül bontáskor a dobozt. A csomagolás minősége szerintem a megszokott, stramm kartondoboz, amiben kedvére turkálhat az ember, mégis mi érkezett. 

A kártyát rögtön félretettem, nem akartam rögtön a hátulját nézni, mit találok a dobozban. Nagy megrökönyödésemre először a könyv akadt a kezembe, ami ezúttal Alex Michaelides-től a Néma tanú. A kötet a Maxim Kiadó Mont Blanc válogatásában jelent meg, nyugodtan sorolhatjuk az újdonság kategóriába, ugyanis ha információim nem csalnak, a hónapban jött ki. A fülszöveget átfutva érdekesnek tűnik, az utóbbi időben úgyis rengeteg thrillert olvasok. Szóval ezzel semmi probléma, a többi választás azonban kevésbé szerencsés!

img_20190924_1430570.jpg

Ami ebből számomra igazán használható, az a jobb oldalon található könyvjelző. Viszonylag jó minőségű, és illik is egy Dark dobozhoz. A másik két dolgot azonban nem igazán találták el. A fenti, piros dobozban egy kártyajáték található. Nos, személy szerint én nem játszom társasjátékokkal, egyáltalán nem hoz lázba. Nem is tartom szerencsésnek egy ilyen jellegű dobozba ilyesmit rakni, mivel elég szűk réteg érdeklődik ezek után. A másik pedig egy betűtábla, amin még rajta is van, hogy 6 éves kortól ajánlott. Oké, hogy egy-két könyves fotóhoz én tudom használni, de ha valakinek nincs gyereke, csak félre fogja dobni... Ami pedig a másik, az ennek a két dolognak a minősége. Elhiszem, hogy hihetetlen kreativitás kell egy ilyen doboz kitalálásához, de az zavaró, hogy kínai műanyagvackok vannak a csomagban, amihez még magyar használati útmutatós sincs. (Angol van!)

Röviden és tömören a könyv szerintem tökéletes választás volt, én azonban a mellé csomagolt ajándékokkal nagyon nem voltam elégedett! Mint már az elején írtam, adok még esélyt a Bubble Book-nak, mert szerintem eddig nagyon jó csomagjaik voltak. Szóval izgatottan, de fenntartásokkal várom az októberi Light Bubble-mat!