Bubble Boook - "Light Bubble" Dobozbontás

Nem olyan rég olvashattatok egy bejegyzést a Bubble Book szeptemberi Dark csomagjáról, ami finoman szólva félresikerült. Mivel azonban már befizettem az októberi Light csomagra, a Könyvesbolti Kincsvadászatra is, úgy döntöttem, adok még egy esélyt a dolognak. Lássuk, mennyire váltotta be a hozza fűzött reményeket! 

img_20191018_2111296_1.jpg

INNENTŐL SPOILERES!

A csomag ezúttal a megígért postázási héten, október 14. és 18. között érkezett, nekem pont a csütörtöki napon. Szerencsém volt, látogató jött hozzánk Magyarországról, így még aznap hozzá is jutottam a pakkhoz. A külcsín a megszokott, újra a bubis kartonban kaptuk meg a dobozokat. Na, de ugranék is a nyitásra! A könyvet túrtam ki legelőször, sejtettem, melyik lesz az. Régebben már kinéztem magamnak, egyrészt ez is befolyásolt abban, hogy megrendeljem ezt a dobozt. Ez pedig nem más, mint Amy Mayerson-tól Az elmúlt napok könyvesboltja, ami egy egészen friss megjelenés a General Press Kiadótól. A fülszöveg alapján egy érdekes családregényt sejtek benne, amiben központi szerepet kapnak a könyvek. Egyébként a kötetbe belelapozva találhatunk néhány írói jegyzetet, amelyek az adott jelenethez, szereplőkhöz adnak valami pluszt, így ezeket én ki sem fogom szedni a lapok közül. Na, de itt is a kép, mik voltak még a dobozban! 

img_20191018_0424082_1.jpg

Nagyon passzol a témához a két könyvjelző. Az egyik egy  könyves idézet szerepel, a másik pedig Harry Potter témájú, fémből készült kis csoda. Ezzel a kettővel szerintem minden könyvmolynál betalált a csapat. Nagyon örültem továbbá a Világok Lángjától a #Currently reading, fahéjas illatviasznak, gyertyám már van tőlük, de ezt még soha nem próbáltam. Nos, úgy néz ki itt az ideje, csak be kell majd szereznem hozzá egy viaszmelegítőt. 

Amit azonban megint nem tudtam mire vélni, az az alvómaszk. Persze, húszféleképpen hozzá lehet kötni mindent egy témához, de nekem ez valahogy kilógott a sorból Egyébiránt szerintem az emberek 95 % nem használ ilyesmit...és én is ebbe a százalékba tartozom. Számomra ez nem túl jól hasznosítható. Annyi pozitívumot találtam csak benne, hogy legalább a minta cuki. 

Összességében örülök, hogy a Bubble Book bebizonyította, össze tudják kapni magukat. Szerintem egy egészen jó kis csomagot sikerült összerakniuk.

Mindazonáltal nem hinném, hogy a közeljövőben bármilyen magyar box-ot rendelni fogok. Fényévekre vagyunk a külföldi minőségtől és hozzáállástól is. Így lehetséges, hogy a későbbiekben inkább a németországi kínálatból választok valamit....